Κατασκευαστική ανάλυση και αποτίμηση του δομικού συστήματος των Μεταξάδων - Βρεντζάκη, Σταυρούλα ([χ.ό.], 2002)
[Κατασκευαστική ανάλυση του δομικού συστήματος των Μεταξάδων και η επιρροή της συροτροφίας στην αρχιτεκτονική της περιοχής.]