Η πρωτογενής γεωμετρική δομή στην αρχιτεκτονική του Tadao Ando : σχεδιασμός & επικοινωνιακή σημασία - Μπλέσιος, Παντελής ([χ.ό.], 2002)
[Μέσα από το παράδειγμα του Tadao Ando και τις θεωρητικές αναφορές (Pragel, Delevze), γίνεται προσπάθεια για την περιγραφή του ρόλου της δομής, ως στοιχείου συγκρότησης του χώρου και ως προς την επικοινωνιακή της σημασία.]