Δένδρα ένοικοι - Αγιοστρατίτης, Μιλτιάδης ([χ.ό.], 2002)
[Η ένοια του δέντρου ενοίκου, ενός δέντρουπου εγκαθίσταται στα κτίρια και συγκατοικούν με τον άνθρωποόπως τη συνέλαβεο Αυστριακός καλλιτέχνης F. Hundertwasser. Γενικότερησυγκατοίκηση μετη φύση. Προσέγγιση της κατάστασης μεταξύ φύσης- αρχιτεκτονικής και διερεύνηση του έργου του Hundertwasser και των αντίστοιχων προτάσεων της σύγχρονης "πράσινης" αρχιτεκτονικής. Μελλοντικές προοπτικές και εναλλακτικές προτάσεις, περισσότερο ή λιγότερο εφικτές.]