[Αντανακλάσεις..] : [στο περίπτερο του Mies στη Βαρκελώνη..] - Βασιλάκου, Κατερίνα ([χ.ό.], 2002)
[Η αντανάκλαση των γυαλιστερών υλικών ως παράγοντας αποκατάστασης χωρικών ασυνεχειών, διακύβευσης της έννοιας του ορίου και βασικό στοιχείο μεταμόρφωσης, με οδηγό-εργαλείο την ανάλυση των αντανακλαστικών δεδομένων στο περίπτερο του Mies van der Rohe στη Βαρκελώνη.]