Dance square : πως το περιβάλλον και η χρήση μεταλλάσσουν το κενό - Μιχαλά, Δέσποινα ([χ.ό.], 2002)
[Περιγραφή και ανάλυση της λειτουργίας και της οργάνωσης της πλατείας Schouwburgplein στο Rotterdam.]