Κέντρο λουτροθεραπείας και αναψυχής στα Λουτρά Αιδηψού - Λαγγουράνη, Ελένη
[ Κέντρο λουτροθεραπείας και αναψυχής στο παλιό λιμάνι στα Λουτρά Αιδηψού. Επίσης, στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πολλές πηγές που σε συνδυασμό με την θάλασσα δίνουν τη δυνατότητα υδροθεραπείας ιαματικού και θαλάσσιου ύδατος ταυτόχρονα. Το κέντρο δεν διαθέτει καταλύμματα λόγω της ύπαρξης πληθώρας ιστορικών ξενοδοχείων στην περιοχή. Υπάρχει δυνατότητα προσέγγισης μέσα από προτεινόμενο πάρκο κούρας και αναψυχής.]