Shopping - Ποντικοπούλου, Ερη ([χ.ό.], 2002)
[Το shopping ιδωμένο όχι ως μεμονομένη λειτουργία αλλά ως φαινόμενο πλέον το οποίο περικλείει και νοηματοδοτεί -έμμεσα ή άμεσα- την αστική πραγματικότητα. Ποιος ο ρόλος της αρχιτεκτονικής; Οι νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στον χώρο της πόλης: ποιες προσφέρονται για αξιοποίηση και ποιες ενέχουν πιθανούς κινδύνους. Με δύο λόγια: υπάρχει περιθώριο για καλή αρχιτεκτονική με αφορμή το shopping.]