Η φωτογραφική αναπαράσταση και η πραγματικότητα του αρχιτεκτονικού έργου : η περίπτωση του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού του Κυριάκου Κρόκου - Θεοδοσάκης, Μανώλης ([χ.ό.], 2002)
[Ανάλυση φωτογρ. και ανασύνθεση ενός εικονικού βιώματος του χώρου. Επίσκεψη στον χώρο και καταγραφή του βιώματός τους. Αντιπαράθεση των δύο, και εισαγωγή συμπερασμάτων και διατύπωση σχετικών σκέψεων.]