Εκκλησιαστική αρχιτεκτονική του μεσοπολέμου στην Ελλάδα - Σαράντου, Σοφία ([χ.ό.], 2002)
[Το μοντέρνο κίνημα στην αρχιτεκτονική δεν επηρέασε τη ναοδομία στον αναμενόμενο βαθμό. Μεμονομένες περιπτώσεις μοντέρνων ναών. Στις μέχρι τώρα εκκλησίες του Αριστοτέλη Ζάχου προστίθεται και η μελέτη για τον Ι. Ν. Ευαγγελίστριας Βόλου.]