Ενυδρεία : Αρχιτεκτονικές προσεγγίσεις για τη γνώση του υδάτινου κόσμου - Αναγνωστοπούλου, Γεωργία ([χ.ό.], 2002)
[Ανάλυση της σχέσης των ενυδρείων με τα μουσεία φυσικής ιστορίας. Ανάλυση της συνθετικής δομής - γεωμετρίας - πορείας - χώρων - των μεθόδων έκθεσης των οργανισμών και της σχέσης με τον άνθρωπο και το περιβάλλον.]