Αστυπάλαια - Αναστοπούλου, Βασιλική ([χ.ό.], 2002)
[Ανάγνωση της εικόνας μέσα από πρώτες προσεγγίσεις, θέαση του τοπίου, ανάλυση του πολεοδομικού ιστού, παρουσίαση του αρχιτεκτονημένου χώρου και ταυτόχρονη πολιτισμική θεώρηση του τόπου.]