Όπερα : εξέλιξη και σύνθεση του χώρου - Ολάνη, Αργυρώ ([χ.ό.], 2002)
[Εξέλιξη του οπερατικού χώρου από την αναγέννηση και το μπαρόκ μέχρι τις μέρες μας. Αρχές σύνθεσης και εξέλιξής τους. Κριτική θεώρηση.]