Το μεταφερόμενο και το μεταβαλλόμενο - Βλαχάκη, Ελενα ([χ.ό.], 2002)
[Η έννοια της μεταφοράς και της μεταβολής στην αρχιτεκτονική. Παρουσίαση κατασκευών που αυξάνουν και μειώνουν τον όγκοτους μέσω της μεταβολής τους.]