Τ. Χ. Ζενέτος-Ρώσοι Πρωτοπόροι-Constant/Situasionists-Archigram σχεδίασαν ένα..διαφορετικό κόσμο - Τράντας, Γεώργιος Σ. ([χ.ό.], 2002)
[Αναφορά στους Τ. Χ. Ζενέτος, Ρώσοι Πρωτοπόροι (πολεοδομιστές - Α-Πολεοδομιστές), Constant/Situasionists, Archigram. Γενικές παρατηρήσεις (ερωτήματα - σχόλια): Κοινές δικαιολογίες - διαχρονικές αιτίες, Extreme / συμβατικό, ποιος;, γιατί;, ουσία;, εικόνες / φαντασιώσεις.]