Γ. Κανδύλης : πανεπιστήμιο -χώρος - Καρίνος, Αναστάσιος ([χ.ό.], 2002)
[Ανάπτυξη της επαναστατικής αρχιτεκτονικής στο σχεδιασμό των πανεπιστημίων Bochum, Δ. Βερολίνου και άλλων του Γ. Κανδύλη. Ακόμη περιλαμβάνονται αρχιτεκτονικές μελέτες του Κανδύλη (πολεοδομικές και οικιστικές).]