Στάμος Παπαδάκης : = Stamo Papadaki / : τα τριάντα πρώτα χρόνια (1906-1936) = - Μαρτίνος, Σταύρος ([χ.ό.], 2002)
[Ο Στάμος Παπαδάκης υπήρξε επικεφαλής της ελληνικής ομάδας για το 4ο CIAM. Μέσα από τα σπουδαστικά του θέματα από την Ecole Speciale στο Παρίσι, το χτισμένα και άχτιστο έργο του στην Ελλάδα και την αλληλογραφία του ενόψει του 4ου CIAM του 1933, εξετάζεται ο ρόλος που έπαιξε για την νεοελληνική αρχιτεκτονική κατά το μεσοπόλεμο.]