Φέρων οργανισμός και μορφολογία των πολυώροφων κτιρίων της Αθήνας - Μαρινάκη, Ειρήνη ([χ.ό.], 2002)
[Ανάλυση των απαιτήσεων του στατικού φορέα και της μορφολογίας των πολυώροφων κτιρίων της Αθήνας. Διερεύνηση πιθανής σχέσης τους. Συγκεκριμένα παραδείγματα.]