Η αρχιτεκτονική στο όριο της εξαφάνισης : η ιαπωνική αίθουσα του τσαγιού - Χειμωνάκη, Αικατερίνη ([χ.ό.], 2002)
[Η τελετή του τσαγιού με την αίθουσα και τον κήπο είναι η μετουσίωση της μη-ύπαρξης. Η αρχιτεκτονική της μέσω των μη-απτών στοιχείων της προκαλεί την αυτογνωσία.]