Ο αρχιτέκτων Κυριάκος Παναγιωτάκος - Κατσούγκρης, Γεώργιος ([χ.ό.], 2002)
[Το αρχιτεκτονικό έργο του Κ. Παναγιωτάκου από τα πρώτα σχολεία το 1924, η συμμετοχή του στο πρόγραμμα Νέων Σχολικών Κτιρίων (1930-35), η ελεύθερη αρχιτεκτονική παραγωγή και το έργο του στο Δήμο Αθηναίων (1936-67).]