Ναυτικός όμιλος στη Νέα Μάκρη - Περιστεριώτη, Στέλλα
[ Δημιουργία ενός ναυτικού ομίλου στην περιοχή της Νέας Μάκρης η οποία έχει προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες συνθήκες του χώρου και στη σωστή λειτουργία του ομίλου. Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των κατασκευών και υλικών. Είναι ένας όμιλος που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των αθλητών και στις σύγχρονες σημερινές απαιτήσεις.]