Σχολή ναυτικής τέχνης - Οικονομοπούλου, Ερμιόνη
[ Σκοπός του σχολείου μου είναι η σπουδή της ναυτικής τέχνης. Το κτιριολογικό περιλαμβάνει τις εξής ενότητες : A.αίθουσες διδασκαλίας,Β.χώρους κοινόχρηστων λειτουργιών, Γ.χώρους αποθήκευσης, εξοπλισμού σκαφών,Δ.Γραμματεία-Διοίκηση,Δ.Ελεύθερους χώρους λιμανιού και θαλάσσιας περιοχής. Η κοινόχρησρη πορεία, τό όριο με το νερό, η γεωμορφολογία και η υδρογραφία του τόπου, η κλίμακά του, η κλίμακα του ανθρώπου και των σκαφών, η ανάγκη για άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και η προστασία από αυτή, είναι στοιχεία που γεννούν λύσεις και θέτουν ερωτηματικά. Τρεις "μπούκες" κατά μήκος της δημόσιας πορείας φιλοξενούν τα σκάφη. Ένα μπετονένιο κτίριο, μικρό σε εμβαδό μεγάλο σε ύψος, αποτελεί το εργαστήριο ναυπηγικής. Τέλος, μία τρίτη ενότητα ελαφριών κατασκευών περιλαμβάνει, ένα επίμηκες κτίριο στο μόλο, το εντευκτήριο, μία διώροφη στοά για τη φύλαξη των σκαφών και ένα μικρό ιστιοραφείο. Στο παρατηρητήριο, καταλήγει κανείς ακολουθώντας την πορεία του μονοπατιού στο βουνό.]