Ανάπλαση οικισμού στη Λήμνο - Λαζάρου, Σοφία
[Μελέτη και πρόταση εγκατελειμένου οικισμού στη Λήμνο. Προτείνεται να μετατραπεί σε χώρο δημιουργίας φοιτητών και νέων εν γένει, όπου θα μπορούν να διαμένουν και να κάνουν πολυποίκιλες δραστηριότητες. Προτείνεται αποκατάσταση των υπαρχόντων κτισμάτων και οργάνωση των νέων σε πολεοδομικές ενότητες με βάση την οργάνωση των εργαστηρίων των φοιτητών μέσα σ'αυτές.]