Θεσσαλονίκη : δυτική είσοδος : ανάπλαση-επανάχρηση της ευρύτερης περιοχής - Γαληνός, Κλαύδιος
[Στόχος της παρέμβασης είναι η περιοχή της δυτικής εισόδου στην πόλη. Στην περιοχή, ο αστικός ιστός εμφανίζεται διαλυμένος, καθώς τα μέτωπα των οδών είναι ασυνεχή με εναλλαγή υψηλών και χαμηλών κτιρίων, τα οποία έχουν διαφορετικές χρήσεις και ηλικία κατασκευής, αλλά και εναλλαγή ελεύθερων και δομημένων χώρων. Με αφορμή αυτά, θα διαπιστωθούν οι ανάγκες του γειτνιάζοντος αστικού ιστού, ο οποίος θα επανασχεδιαστεί στο σύνολό του.]