Αποκατάσταση και επανάχρηση του κτηρίου της Ρεμίζας στο Λαύριο - Αποστολίδης, Κωνσταντίνος
[Στα πλαίσια της δημιουργίας του τεχνολογικού-πολιτιστικού πάρκου στο Λαύριο, επιλέξαμε το κτίριο της Ρεμίζας ως πιθανή δεύτερη είσοδο και χώρο συγκέντρωσης ομάδων επισκεπτών. Έγινε αποτύπωση, αποκατάσταση και επανάχρηση, πάντα σε σχέση με τη μελλοντική χρήση του όλου συγκροτήματος.]