Κτίριο τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά στο εργοστάσιο Λιπασμάτων Δραπετσώνας - Αθανασόπουλος, Θανάσης
[1 cd που περιέχει πλήρη σειρά σχεδίων της μελέτης, χάρτες, κείμενα ανάλυσης και εικόνες. Η πρόταση περιλαμβάνει την ένταξη ενός νέου ακαδημαϊκού κτιρίου στον ιστό του πρώην εργοστασίου Λιπασμάτων, των οποίων τα βασικά κτίρια προτείνεται η διατήρηση. Η πρόταση στηρίζεται σε μία σειρά από υφιστάμενες μελέτες για την περιοχή και αντιμετωπίζει ζητήματα που αφορούν τη διατήρηση της ταυτότητας του χώρου, την σχέση του νεόυ κτιρίου με την περιοχή της Δραπετσώνας, καθώς και την σχέση με το θαλάσσιο μέτωπο.]