Ο χώρος του μηχανοστασίου ΟΣΕ στον Άγιο Διονύσιο Πατρών - Σιατίτσα, Δήμητρα
[Ανάλυση των χαρακτηριστικών του οικοπέδου του μηχανοστασίου ΟΣΕ και της γύρω περιοχής. Πρόταση για τη μεταφορά του σιδηροδρομικού σταθμού Πατρών σε υπάρχουσα κτίρια. Σύνδεση των γύρω λειτουργιών (λιμάνι, κτελ, περιοχές κατοικίας ..). Ένταξη του σιδηροδρομικού σταθμού στην κλίμακα της πόλης. Διαμόρφωση της εισόδου στην πόλη με χρήσεις που αφορούν τόσο τον επισκέπτη όσο και τον κάτοικο.]