Ινστιτούτο οπτικοακουστικών μέσων - Μπαμπανέλος, Θάνος
[ Το ΙΟΜ είναι ένας οργανισμός προσανατολισμένος στην παραγωγή, παρουσίαση και διαχείριση των αποτελεσμάτων μιας διαρκούς έρευνας γύρω από τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Ο οργανισμός τοποθετείται στη θέση του γκρεμισμένου εργοστασίου ΦΙΞ, σε επαφή με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, μία περιοχή με έντονη κινητικότητα, στα όρια του ιστορικού κέντρου.]