Δημοτική βιβλιοθήκη στη Νέα Σμύρνη - Νικολούδη, Ελευθερία
[Στόχος της εργασίας είναι η διερεύνηση του λειτουργικού προγράμματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σε συνδυασμό με τη μελέτη του αδιαμόρφωτου χώρου της Νέας Σμύρνης που βρίσκεται ανάμεσα στην κεντρική πλατεία και στο άλσος. Βασική αρχή είναι ο χώρος αυτός να παραμείνει ένα κενό, μία "παύση", μέσα στην πόλη, γεγονός που οδήγησε σε ένα κτίριο που στο μεγαλύτερο μέρος είναι υπόσκαφο.]