Φοιτητικές εστίες στου Ζωγράφου - Γεωργάκαινα, Τερψιχόρη
[Με αφορμή την επιθυμία μας να ασχοληθούμε με την κατοικία κατασκευάσαμε στην περιοχή της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου, κατοικίες για φοιτητές.]