Προσωρινές κατοικίες εκτάκτου ανάγκης - Ζαχαράκης, Γιώργος
[ Η διπλωματική αυτή καταπιάνεται με το θέμα της επίλυσης στέγης και κατοικίας σε περιπτώσεις καταστροφών. Βασικό πρόβλημα αποτελεί το θέμα του χρόνου, η έννοια του προσωρινού αλλά και η ποιότητα χώρου σε τέτοιες κατοικίες ή καταλύματα. Αρχικά γίνεται μία προσέγγιση τψν εφαρμοζόμενων λύσεων στην Ελλάδα. Ακολουθεί συνθετική επίλυση διαφόρων τύπων κατοικιών για διαφορετικές ανάγκες, οικοδομική επίλυσή τους και μία προσπάθεια δημιουργίας συνόλων. Χαρακτηριστικό είναι η ευελιξία των τύπων από τον έναν στον άλλο.]