Πολιτιστικό κέντρο στο ρέμα Χαλανδρίου - Σπανός, Χρήστος
[ Το συνθετικό αντικείμενο της διπλωματικής εργασίας είναι η μελέτη πολιτιστικού χώρου σε ρέμα, μέσα σε μία αστική περιοχή, το κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου .. Τα υλικά που έχουν επιλεγεί είναι ανεπίχριστο σκυρόδεμα ή μεταλλικές κατασκευές.]