Πόλοι ανάπτυξης στο τοπίο του Κόλπου της Ιτέας - Μαντζιάρα, Περσεφόνη
[ Στο τοπίο του κόλπου της Ιτέας πραγματοποιείται ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου η οποία περιλαμβάνει αποκατάσταση παλαιού υδρόμυλου και τοποθέτηση νέου κτιρίου που ασχολείται με την αποκατάσταση του τοπίου στην περιοχή.]