Διαδρομές στο εσωτερικό ενός οικοδομικού τετραγώνου : μία κατασκευή - Μάλαμα, Κλεοπάτρα
[Πρόκειται καταρχήν για μία θεωρητική κατασκευή που έρχεται να συνδέσει σκέψεις γύρω από το δημόσιο χώρο, τα κενά στο κέντρο μία πόλης (άδεια οικόπεδα), τους ακάλυπτους. Προτείνεται μια κατασκευή που με αφορμή ένα άδειο οικόπεδο απλώνεται στο χώρο ενοποιώντας τους ακάλυπτους άλλοτε επεμβαίνοντας και στις μονάδες των πολυκατοικιών (κεντρικά κλιμακοστάσια, δώματα, μεσοτοιχίες, διαμερίσματα). Τα στοιχεία αυτά του χώρου αποκτούν την ίδια αξία με σκοπό μία συνολική επέμβαση στην μικρή κλίμακα του οικοδομικού τετραγώνου. Η σύνδεσή τους στην πράξη γίνεται εφικτή μέσω μιας σκαλωσιάς - κατασκευής στο χώρο, η οποία εφαρμόζεται σε συγκεκριμένο ΟΤ στο κέντρο της πόλης.]