"Παραστάσεις" εν πλω - Λούκου, Ελένη
[Πάνω σε μία υπάρχουσα μαούνα στήνεται μία υπαίθρια κατασκευή με εφήμερο χαρακτήρα για πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η κατασκευή κάνει μία διαδρομή στην παράκτια ζώνη του Σαρωνικού δημιουργώντας διαφορετικές σχέσεις πάνω στο όριο στεριάς θάλασσας.]