Κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στη Γιάλοβα της Πύλου - Τζώρτζη, Μαρία
[Η επιλογή του θέματος έγινε με κριτήριο την επιθυμία μας να κάνουμε ένα θέμα στη φύση. Εκμεταλλευτήκαμε τα φυσικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την περιοχή μας, και με αυτά προσπαθήσαμε να ορίσουμε το χώρο που θα κάνουμε τις επεμβάσεις μας. Έτσι να ορίσουμε μέσα στο φυσικό περιβάλλον ένα χώρο στον οποίο οι δικές μας κατασκευές να ήταν η συνέχεια του φυσικού εδάφους. Επιλογή υλικού για τις κατασκευές ήταν το ξύλο.]