Επαναχρησιμοποίηση βιομηχανικού κτιρίου στην περιοχή Άγιος Στέφανος Χαλκίδας - Κανελλόπουλος, Παναγιώτης
[Έρευνα πάνω σε τρόπους με τους οποίους μια νέα επέμβαση θα μπορούσε να δημιουργήσει νέες, χωρικές δυνατότητες χωρίς να λειτουργήσει εις βάρος του υπάρχοντος κελύφους.]