Τοπικά οινοποιεία και κεντρικές εγκαταστάσεις αγροτικού συνεταιρισμού στο Ληλάντιο πεδίο Ευβοίας - Μούντριχας, Σπύρος
[Η εργασία πραγματεύεται την οργάνωση της Αγροτικής γής. Έχει ως αφετηρία την ανάλυση και κατανόηση των προβλημάτων και ιδιαιτεροτήτων του συγκεκριμένου Αγροτικού κόσμου, ώστε να προτείνει ένα γενικό αναπτυξιακό πρόγραμμα με βάση την καλλιέργεια της αμπέλου και την οινοποίηση, στα πλαίσια ενός αγροτικού Συνεταιρισμού. Μελετώνται και στοιχειοθετούνται προτάσεις για την χωρική οργάνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού ως μοντέλο παραγωγής. Σχεδιάζεται ο τυπικός αμπελώνας με την μονάδα παραγωγής του (οινοποιείο), καθώς και το κτίριο των Κεντρικών Εγκαταστάσεων του Δ.Σ., το οποίο όμως παίρνει χαρακτήρα κοινωνικού-πολιτικού κέντρου.]