Αθλητικές εγκαταστάσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια - Παπούλιας, Χαράλαμπος
[Αθλητικές εγκαταστάσεις αποτελούμενες από ένα στάδιο ποδοσφαίρου και κλασσικού αθλητισμού, ένα κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρησης και ένα κτίριο για τις διοικήσεις των τμημάτων της ΑΕΚ αλλά και για χρήσεις δημοσίου χαρακτήρα.]