Διοικητικό και πολιτιστικό κέντρο στην Παιανία - Παπατσούνη, Αθηνά - Δήμητρα
[Οι δύο όγκοι του κτιρίου τοποθετούνται στις δύο πλευρές του οικοπέδου, ενώνονται με έναν μεταλλικό διάδρομο ο οποίος ταυτόχρονα οργανώνει τον υπαίθριο χώρο που προκύπτει ανάμεσα στους δύο αυτούς όγκους. Ο χαμηλότερος όγκος προς το δρόμο με τη βαριά κυκλοφορία είναι το πολιτιστικό κέντρο, ενώ ο ψηλότερος περιλαμβάνει τις υπηρεσίες του Δήμου.]