Κέντρο μεταφοράς αποθήκευσης και επισκευής ιδεών - Παπλωματάς, Νικόλαος
[Η αλλαγή του χαρακτήρα του λιμανιού του Πειραιά από εμπορικό σε επιβατικό που συντελείται τον τελευταίο καιρό, αφήνει κάποιες εγκαταστάσεις σε ένα καθεστώς κατά το οποίο όντας οι περισσότερες διατηρητέες, χρήζουν μελέτης ένταξης στη νέα μορφή του λιμανιού. Στο θέμα αυτό δίνεται μία απάντηση για το κτίριο του σιλό, τις επισκευαστικές μόνιμες δεξαμενές, αλλά και την ευρύτερη περιοχή στην οποία αυτά βρίσκονται, προσπαθώντας να δημιουργήσεις μία ζώνη που θα διευρύνει την έννοια "λιμάνι" και κίνηση σε αυτό όχι μόνο φυσική αλλά και διακίνησης σκέψης.]