Η αμφιθυμία στην αρχιτεκτονική της ιδανικής βίλας : πρωκτικότητα και στοματικές απωθήσεις σε δείγματα αρχιτεκτονικής πράξης - Μουγιάκος, Ανάργυρος ([χ.ό.], 2002)
[Μια ανίχνευση της διαδικασίας της μετουσίωσης στα φαινόμενα που παρατήρησε ο Rowe στο άρθρο "the mathematics of the ideal villa".]