Σκέψεις για την εικόνα του τόπου : με αφορμή το βιομηχανικό συγκρότημα της Δραπετσώνας - Μήτσου, Ελένη ([χ.ό.], 2002)
[Διερεύνηση εννοιών όπως βλέμμα, τόπος, εικόνα με αφορμή το βιομηχανικό συγκρότημα Δραπετσώνας.]