Αποκατάσταση αστικού ιστού σε περιοχή κατοικίας στα Φιλιατρά Μεσσηνίας - Κωνσταντοπούλου, Δήμητρα
[Τρόπος επέμβασης σε παλιό κομμάτι του ιστού της πόλης με σύστημα περιβάλλοντος τοίχου - πληρούντος μεταλλικού σκελετού.]