Προσωρινές κατασκευές προστασίας και κατοίκησης - Δουδωνής, Ιωσήφ
[Έκθεση δομικού συστήματος μονάδας σκηνής. Οι μονάδες ενώνονται και δημιουργούν σύνολα. Κατασκευή σε κλίμακα 1/1 και κατασκευή πρωτοτύπου. 2 κατηγορίες μοντέλων : στέγαστρο για πιο μόνιμες ανάγκες και σκηνή για περίοδο διακοπών.]