Στέγαση μεγάλων ανοιγμάτων : εφαρμογή σε αθλητικές εγκαταστάσεις - Λυμπερόπουλος, Λυμπέρης ([χ.ό.], 2002)
[Εξέλιξη στεγάσεων μεγάλων ανοιγμάτων. Καταγραφή και ανάλυση στεγάσεων αθλητικών εγκαταστάσεων με βάση το υλικό του χάλυβα. Σταθερές - κινούμενες στεγάσεις. Προβλήματα - αστοχίες - κριτική και μέλλον των κατασκευών μεγάλων ανοιγμάτων.]