Το αντικείμενο 0 : ή πως ένα λειτουργικό σύστημα καιτο μέσο της γλώσσας συνθέτουν τον εικονικό κόσμο των MOOs - Αθανασιάδου - Γεροθανάση, Αγγελική ([χ.ό.], 2002)
[Πως ένα λειτουργικό σύστημα (ιεραρχημένων, διακριτών στοιχείων) και το γλωσσικό μέσο (σύστημα αναπαράστασης) συνθέτουν τον εικονικό χώρο των ΜΟΟs.]