Σκηνογραφία και αρχιτεκτονική..αρχιτεκτονική και σκηνογραφία - Καλαμπούνια, Ελπίδα ([χ.ό.], 2002)
[Ιστορική εξέλιξη της σκηνογραφίας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Γνωριμία με την τέχνη της σκηνογραφίας. Συνεντεύξεις από ανθρώπους του θεάτρου. Είναι η σκηνογραφία και αρχιτεκτονική; Γέννηση αρχιτεκτονικής. Αρχές και αξίες αρχιτεκτονικής. Σύγκριση σκηνογραφίας και αρχιτεκτονικής. Συμπεράσματα.]