Δυο πλατείες στα Πατήσια : μελέτη του δημόσιου χώρου σε μια γειτονιά - Μπαλαφούτα, Κωνσταντίνα ([χ.ό.], 2002)
[Μελέτη του χώρου δύο πλατειών στα Πατήσια από τη σκοπιά του φύλου και της εθνικότητας, μέσω της άμεσης παρατήρησης, ερωτηματολογίων και συνεντεύξεων των θαμώνων και κατοίκων της περιοχής.]