Εξοικονόμηση ενέργειας στον κτιριακό τομέα : επεμβάσεις στο κέλυφος υφιστάμενων κτιρίων - Μαρκετάκης, Ιωάννης ([χ.ό.], 2002)
[Ο κτιριακός τομέας συνεισφέρει με μεγάλο ποσοστό στις περιβαλλοντικές πιέσεις του πλανήτη (φαινόμενο θερμοκηπίου κ.α). Προτείνουμε επεμβάσεις στο "κέλυφος" υφιστάμενων κτιρίων-κατοικιών με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας. Λιγότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον. Οι επεμβάσεις επικεντρώνονται στη θερμομόνωση των κτιρίων κυρίως. Αναφέρονται και θεσμικά οικονομικά κίνητρα για την εφαρμογή των παραπάνω μέτρων.]