Πόλη και πληροφορία : ροή ασυνεχειών σε ένα δρόμο - Σουλογιάννη, Δάφνη
[Η ιστορία ξεκινά με την εξής παρατήρηση : οι παραδοσιακές δομές της πόλης δυσκολεύονται να λειτουργήσουν, όμως η ζωή στην πόλη συνεχίζεται με οδηγό την πληροφορία, με την πληροφορία ως νέο παράγοντα κοινωνικοποίησης. Τώρα πλέον τα άτομα της ύλης αλληλεπιδρούν μετά βίας της πληροφορίας σε διάφορους τομείς της ζωής μας - την εργασία, τις συναλλαγές, την ψυχαγωγία, την μετακίνηση, την διαβίωση, την ενημέρωση, την εκπαίδευση. Έτσι, παράλληλα με τα σημεία όπου η ζωή μας αλλάζει αυτομάτως, λόγω της έλευσης της τεχνολογίας και χωρίς ιδιαίτερο προγραμματισμό αλλά μάλλον νομοτελειακά, στην πόλη δημιουργείται η ανάγκη ενός οργανωμένου χώρου, πολυσυλλεκτικού με δημόσιο χαρακτήτα και προγραμματικές διακεκριμένες χρήσεις.]